Villa Suédoise!

Vårt hus ligger i ett fiskekvarter precis vid stranden. Huset ligger innanför en mur som de flesta hus i Togo. På gården finns en brunn, en "utedusch ", en liten parkering och ett litet hus för vakt, chaufför eller kokerska. Där finns också ett rum som är "kök" där man lagar mat på en kolgrill eller gasspis.

Huset rymmer två lägenheter som är lika stora. I varje lägenhet finns två sovrum med en 140-säng i varje rum, Ac och en stor garderob. Myggnät finns men kan bli slitna med tiden så tag gärna med egna. I varje lägenhet finns också ett litet badrum med dusch, toalett och handfat. Resten av lägenheten är allrum/pentry som är utrustat med vask, köksskåp, bänk, en liten soffgrupp och ett litet matbord. Det finns också ett litet förråd i varje lägenhet samt ett bibliotek med vuxen- och barnböcker mestadels på svenska men även en del franska och engelska titlar. Bredvid lägenheterna finns två särskilda rum som man kan hyra separat. Det är rum med bara en 140-säng och en fläkt.

Terassen är stor och kan nyttjas av alla som hyr rum i huset. På terassen finns en lliten pool, kök med kyl och frys, matbord samt sittgrupp samt wi-fi.

Standarden är ett försök till västerländsk men det är inte alltid den når hela vägen. Elektricitet och vatten kan ibland vara borta någon dag. Vår personal kan alltid hjälpa till med nödlösningar. Det finns alltid någon personal i huset.

Utanför finns även vår egen pub som har öppet 10-22 varje dag. Vi erbjuder De lokala ölsorterna från Togos eget bryggeri samt palmsprit, Irish coffee och Absolut. Vi har även togolesisk och svensk mat samt pizza bakad i lerugn som eldas med kokosnötter!

Här kan du se fler och bättre bilder!

vårt hus fotat från stranden trappen salongen
utsikt från terassen